Menu

Dieta z wyborem menu

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 86.00 zł  od 60.20 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024  - Środa
    DZIEŃKUCHNIARABSKIEJ
  • 21.11.2024  - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024  - Sobota
  • 24.11.2024  - Niedziela

Śniadanie:

  1. Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
  2. Dyniowa owsianka z karmelizowanymi śliwkami i orzechami włoskimi
  3. Jaglanka waniliowa ze śliwką w czekoladzie
  4. Jajecznica z cebulą i kiełbasą z bagietką i pomidorem

II Śniadanie:

  1. Fit Belriso z musem gruszkowym
  2. Koktajl z melona i jabłek z nutą mięty
  3. Pudding chia z musem gruszkowym
  4. Zupa koperkowa
  5. Kruche ciasto z borówkami i bezą

Obiad:

  1. Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
  2. Makaron udon z chrupiącym tofu
  3. Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem i gotowanym brokułem
  4. Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry

Podwieczorek:

  1. Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
  2. Islandzki sernik na zimno z borówkami
  3. Zupa ogórkowa
  4. Kolorowy serek wiejski

Kolacja

  1. Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
  2. Curry z ciecierzycą i szpinakiem podane z białym ryżem
  3. Fasolka po bretońsku z kiełbasą podana z bagietką
  4. Pizza z szynką wiejską, pieczarką,cebulą i papryką z sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
  2. Omlet sernikowy z brzoskwiniami
  3. Owsianka piernikowa z musem jagodowo-porzeczkowym
  4. Chleb żytni z pastą twarogową z pesto bazyliowym i pomidorem
  5. Ciasto drożdżowe z kruszonką z dżemem porzeczkowym i jogurtem brzoskwiniowym

II Śniadanie:

  1. Domowe kakao
  2. Krem z kukurydzy z popcornem
  3. Cruble jabłkowe
  4. Zupa z kolorowej fasolki szparagowej

Obiad:

  1. Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
  2. Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
  3. Szynka pieczona w sosie kurkowym z kaszą pęczak i czerwonym colesławem
  4. Wieprzowina bulgogi z ryżem na żółto
  5. Kotlety jajeczne z puree ziemniaczanym i surówką z pora

Podwieczorek:

  1. Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
  2. Sałatka z wędzonym twarogiem i musztardowym dressingiem z balsamico
  3. Kruche ciasto ze śliwkami
  4. Smoothie owoce leśne-banan
  5. Pączki serowe

Kolacja

  1. Focaccia z cukinią, serem bleu i różowym pieprzem
  2. Chili sin carne z tortillą
  3. ocaccia pełnoziarnista z rozmarynem, cebulą i oliwkami
  4. Sałatka z mozzarellą, pomidorem, oliwkami czarnymi
  5. Pierogi bawarskie z okrasą z cebuli

Śniadanie:

  1. Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
  2. Kuskus na mleku z suszonymi owocami podany z winogronem
  3. Hummus z tortillą i grillowanymi warzywami
  4. Szakszuka na pomidorach z bagietką
  5. Chleb żytni z pastą rybno-jajeczną z ogórkiem kiszonym

II Śniadanie:

  1. Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  2. Baba ghanoush z bagietką, pestkami granata i kolendrą
  3. Revani- tureckie ciasto z kaszy manny
  4. Sernik z rosą

Obiad:

  1. Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z batata i ostrą sałatką z ogórków
  2. Falafele z pitą, miętowym jogurtem i marokańską sałatką z pomidora i ogórka
  3. Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z pietruszki i ostrą sałatką z ogórków
  4. Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
  5. Kartacze z mięsem z sosem pieczarkowym i surówką z białej kapusty

Podwieczorek:

  1. Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów podana z bagietką
  2. Okra smażona z czosnkiem i chili
  3. Baba ghanoush z bagietką pełnoziarnistą, pestkami granata i kolendrą
  4. Zupa harisa
  5. Zupa pomidorowa z makaronem

Kolacja

  1. Burek z ziemniakami i porem podany z sosem czosnkowym
  2. Tabbouleh
  3. Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni podany z brązowym ryżem
  4. Ryż z jabłkami i sosem cynamonowym

Śniadanie:

  1. Owsianka a'la twix z borówkami
  2. Bułeczka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem z piklami
  3. Owsianka czekoladowa z borówkami i płatkami migdałów
  4. Owsianka a'la kinder bueno
  5. Owsianka czekoladowa z wiśniami i tartą czekoladą

II Śniadanie:

  1. Smoothie tropikalne
  2. Pasta z pieczonej marchewki i sera feta podana z chrupkim pieczywem i słupkami ogórka
  3. Koktajl brzoskwinia-jabłko-cytryna
  4. Zupa gulaszowa

Obiad:

  1. Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
  2. Burger z buraka w brioszce z sosem chrzanowo-musztardowym
  3. Carbonara z kurkami
  4. Pierś z kurczaka w panierce z frytkami i colesławem

Podwieczorek:

  1. Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
  2. Sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie
  3. Batoniki musli z morelami
  4. Sernik nowojorski
  5. Koktajl owoce leśne

Kolacja

  1. Quiche z dynią i kurkami z sosem jogurtowo-ziołowym
  2. Placki ziemniaczane z sosem kurkowym
  3. Zapiekanka makaronowa z fasolka szparagową i pesto  z sosem ziołowym
  4. Naleśniki pomidorowe ze szpinakiem z sosem ziołowo-czosnkowym
  5. Placki cukiniowo-ziemniaczane z twarożkiem ogórkowym

Śniadanie:

  1. Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
  2. Chleb żytni z pastą z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem z słupkami warzyw
  3. Racuchy z jabłkami z serkiem straciatella i musem żurawinowo-porzeczkowym
  4. Panini z szynką i sosem musztardowym

II Śniadanie:

  1. Sernik chunky peanut butter
  2. Smoothie gruszka-banan-rukola
  3. Proste ciasto z porzeczkami
  4. Zupa dyniowa z masłem orzechowym
  5. Szarlotka

Obiad:

  1. Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
  2. Kotleciki z marchewki w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z papryką
  3. Ryba po grecku z puree ziemniaczanym
  4. Pulpety rybne w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem

Podwieczorek:

  1. Smoothie mango-gruszka
  2. Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
  3. Koktajl z czerwonej porzeczki
  4. Zupa chrzanowa z jajkiem

Kolacja

  1. Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  2. Wege leczo z soczewicą podane z bułeczką
  3. Risotto z cukinią, kurkami, papryką i parmezanem
  4. Pierogi z serem z musem truskawkowym

Śniadanie:

  1. Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
  2. Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym
  3. Jajecznica z boczkiem i fasolką szparagową z mixem sałat z papryką
  4. Racuchy z gruszkami z jogurtem miodowym

II Śniadanie:

  1. Budyń cynamonowy z prażonymi jabłkami
  2. Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
  3. Piernikowy budyń z komosy ryżowej z prażonymi jabłkami
  4. Ciasto ze śliwkami i budyniem
  5. Zupa grzybowa z makaronem

Obiad:

  1. Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
  2. Tofu tikka masala z ryżem
  3. Tofu tikka masala z brązowym ryżem
  4. Makaron penne z polędwiczkami wieprzowymi w sosie camembert
  5. Karkówka w sosie cebulowym z kaszą gryczaną i surówką z pikli

Podwieczorek:

  1. Zalewajka
  2. Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
  3. Zupa owocowa z makaronem pełnoziarnistym
  4. Dip serowy curry z nachosami i słupkami ogórka
  5. Budyń waniliowy z musem malinowym

Kolacja

  1. Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  2. Penne z kremowym sosem dyniowym, porem i kolendrą
  3. Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
  4. Sałatka jarzynowa

Śniadanie:

  1. Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
  2. Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i cząstkami pomidora
  3. Gofry czekoladowe z serkiem cynamonowym i powidłami śliwkowymi
  4. Grahamka zapiekana z jajkiem i pieczarkami

II Śniadanie:

  1. Leśne smoothie z sokiem z buraków
  2. Deser a'la rafaello
  3. Smoothie mango-gruszka
  4. Sałatka z halloumi, gruszką i burakiem
  5. Szybkie ciasto ze śliwkami

Obiad:

  1. Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
  2. Makaron z halloumi i papryką
  3. Kurczak curry ze szpinakiem z brązowym ryżem
  4. Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym

Podwieczorek:

  1. Sałatka  z pieczoną brukselką 
  2. Zupa dyniowa z pomidorami
  3. Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
  4. Fit biały michałek
  5. Zupa owocowa z makaronem

Kolacja

  1. Risotto z kurczakiem po toskańsku
  2. Tarta z burakiem, fetą i orzechami włoskimi podana z sosem czosnkowym
  3. Kluski szare z cebulką i kapustą zasmażaną
  4. Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską podane z bagietką
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
     
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 -  Niedziela

Śniadanie:

  1. Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  2. Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
  3. Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
  4. Bułeczka z pastą jajeczną i słupkami papryki

II Śniadanie:

  1. Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  2. Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  3. Seromakowiec 
  4. Ciasto jogurtowe z morelami

Obiad:

  1. Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  2. Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  3. Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  4. Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  5. Kopytka ze schabem w sosie własnym i marchewką z groszkiem

Podwieczorek:

  1. Smoothie malinowo-porzeczkowe
  2. Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  3. Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  4. Zupa jarzynowa

Kolacja:

  1. Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  2. Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  3. Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  4. Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
  5. Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi

Śniadanie:

  1. Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  2. Owsianka a'la brownie z wiśniami
  3. Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
  4. Owsianka waniliowa z masłem orzechowym i prażonym jabłkiem

II Śniadanie:

  1. Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  2. Zupa krem z brokuła
  3. Sernik piernikowy
  4. Zalewajka

Obiad:

  1. Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  2. Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
  3. Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  4. Kurczak z makaronem i pesto
  5. Kotlety mielone z puree ziemniaczanym i buraczkami

Podwieczorek:

  1. Ciasto a'la Schoko bons
  2. Tarta budyniowa z brzoskwiniami
  3. Jogurtowe ciasto z wiśniami
  4. Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
  5. Kisiel z owocami

Kolacja:

  1. Spaghetti napoletana
  2. Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  3. Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  4. Fasolka po bretońsku z kiełbasą 

Śniadanie:

  1. Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  2. Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
  3. Bułka z pasztetem z morelą, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  4. Owsianka a'la jeżyki
  5. Tosty z szynką i serem z domowym ketchupem i słupkami ogórka

II Śniadanie:

  1. Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  2. Zupa krem z cieciorki z grzankami
  3. Malinowe smoothie z zieloną herbatą
  4. Ciasto marchewkowe

Obiad:

  1. Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  2. Gulasz z fasoli z kaszą pęczak i surówką z ogórków konserwowych
  3. Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
  4. Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
  5. Knedle z truskawkami z sosem waniliowym

Podwieczorek:

  1. Sałatka z kurczakiem teriyaki
  2. Tropikalne smoothie z truskawkami
  3. Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
  4. Zupa krem z kalafiora
  5. Barszcz biały z kiełbaską i jajkiem

Kolacja:

  1. Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  2. Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  3. Smażony makaron sojowy z kurczakiem
  4. Smażony makaron chow mein z kurczakiem
  5. Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki

Śniadanie:

  1. Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  2. Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  3. Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
  4. Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i musem wiśniowym
  5. Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi

II Śniadanie:

  1. Słoneczna zupa fasolkowa
  2. Ciasto kokosek
  3. Zupa koperkowa
  4. Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki

Obiad:

  1. Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  2. Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
  3. Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
  4. Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
  5. Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie pieczarkowym z surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek:

  1. Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  2. Ciasto snickers
  3. Proste ciasto z jagodami
  4. Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
  5. Koktajl o smaku sernika truskawkowego

Kolacja:

  1. Curry z kalafiora podane z ryżem
  2. Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
  3. Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  4. Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym
  5. Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  2. Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
  3. Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
  4. Placuszki na maślance z kajmakiem i musem malinowym
  5. Chleb żytni ze smalcem z fasoli z ogórkiem kiszonym

II Śniadanie:

  1. Ciasto jogurtowe z malinami
  2. Sernik raffaello
  3. Sałatka grecka
  4. Sernik na zimno z brzoskwiniami

Obiad:

  1. Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  2. Makaron z tofu i warzywami w sosie sojowym
  3. Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  4. Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
  5. Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek:

  1. Lassi truskawkowe
  2. Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
  3. Brownie z borówkami
  4. Krem z dyni

Kolacja:

  1. Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  2. Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
  3. Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
  4. Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
  5. Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym

Śniadanie:

  1. Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  2. Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
  3. Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  4. Waniliowe placuszki na maślance z dżemem truskawkowym

II Śniadanie:

  1. Grochówka
  2. Zielony koktajl z mango
  3. Zupa ogórkowa
  4. Kwaśnica

Obiad:

  1. Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  2. Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
  3. Gnocchi z kurczakiem i warzywami
  4. Pieczone udko z kurczaka z talarkami ziemniaka i surówką z marchewki i jabłka

Podwieczorek:

  1. Śliwki pod owsianą kruszonką
  2. Zupa koperkowa
  3. Ciasto śnieżny puch
  4. Pralinki kokosowe

Kolacja:

  1. Placki ziemniaczane z gulaszem
  2. Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
  3. Placki z cukinii z gulaszem
  4. Zapiekanka makaronowa z pomidorami i salami z ziołowym sosem pomidorowym
  5. Cukinia faszerowana z sosem koperkowym

Śniadanie:

  1. Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  2. Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  3. Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
  4. Omlet z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym

II Śniadanie:

  1. Ciasto Maxi King
  2. Fit deser a'la Mars
  3. Pudding chia z musem truskawkowym
  4. Leczo z dynią i kiełbasą
  5. Babka cytrynowa

Obiad:

  1. Wieprzowina stir-fry z ryżem
  2. Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
  3. Szynka w sosie grzybowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
  4. Makaron udon z kurczakiem
  5. Szynka w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego

Podwieczorek:

  1. Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  2. Sałatka meksykańska z mango i awokado
  3. Smoothie pomarańczowo-marchewkowe z imbirem
  4. Rosół z makaronem

Kolacja:

  1. Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
  2. Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
  3. Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  4. Bigos podany z bagietką

Dieta standard

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 75.00 zł  od 52.50 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
    DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
  • II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
  • Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
  • Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
  • II Śniadanie: Domowe kakao
  • Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
  • Podwieczorek: Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
  • Kolacja: Focaccia z cukinią, serem bleu i różowym pieprzem
  • Śniadanie: Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
  • II Śniadanie: Mango lassi
  • Obiad: Ryba po koreańsku z kuskusem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
  • Podwieczorek: Indyjski krem z soczewicy
  • Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym 
  • Śniadanie: Owsianka a'la twix z borówkami
  • II Śniadanie: Smoothie tropikalne
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek: Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
  • Kolacja: Quiche z dynią i kurkami z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
  • II Śniadanie: Sernik chunky peanut butter
  • Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
  • Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
  • II Śniadanie: Sernik piernikowy
  • Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
  • Podwieczorek: Zalewajka
  • Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
  • Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
  • Podwieczorek: Sałatka  z pieczoną brukselką 
  • Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
  • Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto Maxi King
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami

Dieta bez ryb

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 74.00 zł  od 51.80 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
    DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
  • II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
  • Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
  • Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
  • II Śniadanie: Domowe kakao
  • Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
  • Podwieczorek: Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
  • Kolacja: Focaccia z cukinią, serem bleu i różowym pieprzem
  • Śniadanie: Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
  • II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  • Obiad: Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
  • Podwieczorek: Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów podana z bagietką
  • Kolacja: Burek z ziemniakami i porem podany z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Owsianka a'la twix z borówkami
  • II Śniadanie: Smoothie tropikalne
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek: Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
  • Kolacja: Quiche z dynią i kurkami z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
  • II Śniadanie: Sernik chunky peanut butter
  • Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
  • Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
  • II Śniadanie: Budyń cynamonowy z prażonymi jabłkami
  • Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
  • Podwieczorek: Zalewajka
  • Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie:Leśne smoothie z sokiem z buraków
  • Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
  • Podwieczorek: Sałatka  z pieczoną brukselką 
  • Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Knedle z truskawkami z sosem waniliowym
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
  • Śniadanie: Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto Maxi King
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami

Dieta odchudzająca

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000

od 76.00 zł  od 53.20 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
    DZIEŃKUCHNIARABSKIEJ
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - .Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jaglanka waniliowa ze śliwką w czekoladzie
  • II Śniadanie: Zupa koperkowa
  • Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
  • Podwieczorek: Kolorowy serek wiejski
  • Kolacja: Fasolka po bretońsku z kiełbasą podana z bagietką
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą twarogową z pesto bazyliowym i pomidorem
  • II Śniadanie: Cruble jabłkowe
  • Obiad: Wieprzowina bulgogi z ryżem na żółto
  • Podwieczorek: Smoothie owoce leśne-banan
  • Kolacja: Sałatka z mozzarellą, pomidorem, oliwkami czarnymi
  • Śniadanie: Szakszuka na pomidorach z bagietką
  • II Śniadanie: Revani- tureckie ciasto z kaszy manny
  • Obiad: Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
  • Podwieczorek: Zupa harisa
  • Kolacja: Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni podany z brązowym ryżem 
  • Śniadanie: Owsianka a'la kinder bueno
  • II Śniadanie: Koktajl brzoskwinia-jabłko-cytryna
  • Obiad: Carbonara z kurkami
  • Podwieczorek: Sernik nowojorski
  • Kolacja: Naleśniki pomidorowe ze szpinakiem z sosem ziołowo-czosnkowym
  • Śniadanie: Racuchy z jabłkami z serkiem straciatella i musem żurawinowo-porzeczkowym
  • II Śniadanie: Zupa dyniowa z masłem orzechowym
  • Obiad: Ryba po grecku z puree ziemniaczanym
  • Podwieczorek: Koktajl z czerwonej porzeczki
  • Kolacja: Risotto z cukinią, kurkami, papryką i parmezanem
  • Śniadanie: Jajecznica z boczkiem i fasolką szparagową z mixem sałat z papryką
  • II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami i budyniem
  • Obiad: Makaron penne z polędwiczkami wieprzowymi w sosie camembert
  • Podwieczorek: Dip serowy curry z nachosami i słupkami ogórka
  • Kolacja: Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Gofry czekoladowe z serkiem cynamonowym i powidłami śliwkowymi
  • II Śniadanie: Sałatka z halloumi, gruszką i burakiem
  • Obiad: Kurczak curry ze szpinakiem z brązowym ryżem
  • Podwieczorek: Fit biały michałek
  • Kolacja: Kluski szare z cebulką i kapustą zasmażaną
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
  • II Śniadanie: Seromakowiec 
  • Obiad: Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
  • Śniadanie: Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
  • II Śniadanie: Sernik piernikowy
  • Obiad: Kurczak z makaronem i pesto
  • Podwieczorek: Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone 
  • Kolacja: Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
  • Śniadanie: Owsianka a'la jeżyki
  • II Śniadanie: Malinowe smoothie z zieloną herbatą
  • Obiad: Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
  • Podwieczorek: Zupa krem z kalafiora
  • Kolacja: Smażony makaron chow mein z kurczakiem
  • Śniadanie: Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
  • II Śniadanie: Ciasto kokosek
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
  • Podwieczorek: Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
  • Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
  • Śniadanie: Placuszki na maślance z kajmakiem i musem malinowym
  • II Śniadanie: Sałatka grecka
  • Obiad: Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
  • Podwieczorek: Brownie z borówkami
  • Kolacja: Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
  • Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem 
  • II Śniadanie: Zupa ogórkowa
  • Obiad: Gnocchi z kurczakiem i warzywami
  • Podwieczorek: Ciasto śnieżny puch
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z pomidorami i salami z ziołowym sosem pomidorowym
  • Śniadanie: Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
  • II Śniadanie: Leczo z dynią i kiełbasą
  • Obiad: Makaron udon z kurczakiem
  • Podwieczorek: Smoothie pomarańczowo-marchewkowe z imbirem
  • Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą

Dieta sportowa

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000

od 81.00 zł  od 56.70 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
    DZIEŃKUCHNI ARABSKIEJ 
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
  • II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Kolorowy serek wiejski
  • Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
  • Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
  • II Śniadanie: Domowe kakao
  • Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
  • Podwieczorek: Zupa z kolorowej fasolki szparagowej
  • Kolacja: Focaccia z cukinią, serem bleu i różowym pieprzem
  • Śniadanie: Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
  • II Śniadanie: Revani- tureckie ciasto z kaszy manny
  • Obiad: Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
  • Podwieczorek: Tabbouleh
  • Kolacja: Burek z ziemniakami i porem podany z sosem czosnkowym 
  • Śniadanie: Owsianka a'la twix z borówkami
  • II Śniadanie: Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek: Zupa gulaszowa
  • Kolacja: Quiche z dynią i kurkami z sosem jogurtowo-ziołowym
  • Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
  • II Śniadanie: Sernik chunky peanut butter
  • Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Pierogi z serem z musem truskawkowym
  • Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
  • II Śniadanie: Budyń cynamonowy z prażonymi jabłkami
  • Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
  • Podwieczorek: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
  • Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
  • Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
  • Podwieczorek: Dip serowy curry z nachosami i słupkami ogórka
  • Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  • II Śniadanie: Ciasto a'la Schoko bons
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
  • Podwieczorek: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
  • Kolacja: Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Leczo z dynią i kiełbasą
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
  • Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Ciasto Maxi King
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • Podwieczorek: Kwaśnica
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami

Dieta Niski Indeks glikemiczny

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 78.00 zł  od 54.60 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
    DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11..2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem gruszkowym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem i gotowanym brokułem
  • Podwieczorek: Zupa ogórkowa
  • Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
  • Śniadanie: Owsianka piernikowa z musem jagodowo-porzeczkowym
  • II Śniadanie: Domowe kakao
  • Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kaszą pęczak i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Kruche ciasto ze śliwkami
  • Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z rozmarynem, cebulą i oliwkami
  • Śniadanie: Hummus z tortillą i grillowanymi warzywami
  • II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z pietruszki i ostrą sałatką z ogórków
  • Podwieczorek: Baba ghanoush z bagietką pełnoziarnistą, pestkami granata i kolendrą
  • Kolacja: Tabbouleh 
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z borówkami i płatkami migdałów
  • II Śniadanie: Koktajl brzoskwinia-jabłko-cytryna
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek: Batoniki musli z morelami
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z fasolka szparagową i pesto  z sosem ziołowym
  • Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
  • II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
  • Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
  • II Śniadanie: Piernikowy budyń z komosy ryżowej z prażonymi jabłkami
  • Obiad: Tofu tikka masala z brązowym ryżem
  • Podwieczorek: Zupa owocowa z makaronem pełnoziarnistym
  • Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Smoothie mango-gruszka
  • Obiad: Makaron z halloumi i papryką
  • Podwieczorek: Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
  • Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  • Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z morelą, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
  • Kolacja: Smażony makaron sojowy z kurczakiem
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
  • Śniadanie: Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki z cukinii z gulaszem
  • Śniadanie: Bułeczka z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
  • Obiad: Szynka w sosie grzybowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami

Dieta ketogeniczna

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500

od 87.00 zł  od 60.90 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
     
    DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ 
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Pasta jajeczna z keto chlebem i ogórkiem zielonym
  • Obiad: Azjatycki kurczak z warzywami podany z makaronem konjac
  • Podwieczorek: Keto brownie
  • Kolacja: Keto sałatka z jajkiem i kabanosem
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
  • Obiad: Schab po francusku w sosie musztardowym z pieczonym brokułem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Keto pieczarki pod serową pierzynką
  • Śniadanie: Menemen- jajecznica po turecku z keto chlebkiem 
  • Obiad: Marokańskie klopsiki w sosie pomidorowym z ryżem z kalafiora
  • Podwieczorek: Okra smażona z czosnkiem i chili
  • Kolacja: Sałatka tunezyjska 
  • Śniadanie: Keto chleb z pasztetem i surówką z ogórków kiszonych z musztardą
  • Obiad: Pulpety mielone w sosie koperkowym z surówką z kapusty pekińskiej
  • Podwieczorek: Keto sernik zebra
  • Kolacja: Keto sałatka z jajkami, serem żółtym i salami
  • Śniadanie: Czekoladowe naleśniki z twarożkiem i musem malinowym
  • Obiad: Ryba w sosie curry z ryżem z kalafiora i azjatycką sałatką z ogórka
  • Podwieczorek: Pudding chia z musem truskawkowym
  • Kolacja: Sałatka a'la Big Mac
  • Śniadanie: Jajecznica z pesto z cząstkami pomidora
  • Obiad: Gołąbki bez ryżu i zawijania w sosie pomidorowym z puree selerowym
  • Podwieczorek: Zupa rybna z papryką
  • Kolacja: Keto pizza bianca z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Jogurt owoce leśne z keto granolą i wiśniami
  • Obiad: Keto pyzy z mięsem ze skwarkami i cebulką z zasmażaną kapustą
  • Podwieczorek: Krem z selera z chipsem z boczku
  • Kolacja: Gratin niskowęglowodanowe z ziołowym sosem pomidorowym
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Omlet na słodko z orzechami i musem malinowym
  • Obiad: Szarpana wieprzowina z dipem majonezowym z chipotle i grillowanymi warzywami
  • Podwieczorek: Ciasteczka chałwowe
  • Kolacja: Leczo z papryką, kiełbasą i boczkiem z keto pieczywem
  • Śniadanie: Keto pieczywo z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
  • Obiad: Pulpety w sosie carbonara z puree selerowym i mizeria
  • Podwieczorek: Orzechowiec
  • Kolacja: Keto moussaka
  • Śniadanie: Keto chleb z pasztetem podany z chrzanem i pomidorem
  • Obiad: Indyk z brukselką i pieczarkami z puree pietruszkowym
  • Podwieczorek: Koktajl z owoców leśnych
  • Kolacja: Keto pizza z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Keto racuchy z twarożkiem i borówkami oraz orzechami
  • Obiad: Łopatka wieprzowa w sosie pomidorowym z surówką z ogórka konserwowego
  • Podwieczorek: Krem z białych warzyw z lazurem
  • Kolacja: Tajska sałatka z kurczakiem i sosem orzechowym
  • Śniadanie: Jajko na twardo z majonezem truflowym z keto bułką i mixem sałat z papryką
  • Obiad: Kurczak generała Tso z fasolką szparagową z sezamem
  • Podwieczorek: Ciasteczka polvorones
  • Kolacja: Musztardowa karkówka z zasmażaną kapustą
  • Śniadanie: Borówkowy jogurt grecki z keto granolą, czekoladą i owocami
  • Obiad: Ryba duszona w porach z surówką z kiszonej kapusty
  • Podwieczorek: Keto ferrero roche
  • Kolacja: Keto pizza z salami
  • Śniadanie: Jajecznica na ostro z mixem sałat z ogórkiem
  • Obiad: Pałeczki z kurczaka w sosie chili z limonką z azjatycką sałatką z ogórka
  • Podwieczorek: Keto zupa czosnkowa
  • Kolacja: Paluchy serowe z salsą z awokado i pomidorem

Dieta wegetariańska

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 76.00 zł  od 53.20 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
     
    DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ 
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie:  Dyniowa owsianka z karmelizowanymi śliwkami i orzechami włoskimi
  • II Śniadanie: Koktajl z melona i jabłek z nutą mięty
  • Obiad: Makaron udon z chrupiącym tofu
  • Podwieczorek: Islandzki sernik na zimno z borówkami
  • Kolacja: Curry z ciecierzycą i szpinakiem podane z białym ryżem
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z brzoskwiniami
  • II Śniadanie: Krem z kukurydzy z popcornem
  • Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Sałatka z wędzonym twarogiem i musztardowym dressingiem z balsamico
  • Kolacja: Chili sin carne z tortillą
  • Śniadanie: Kuskus na mleku z suszonymi owocami podany z winogronem
  • II Śniadanie: Baba ghanoush z bagietką, pestkami granata i kolendrą 
  • Obiad: Falafele z pitą, miętowym jogurtem i marokańską sałatką z pomidora i ogórka
  • Podwieczorek: Okra smażona z czosnkiem i chili
  • Kolacja: Tabbouleh
  • Śniadanie: Bułeczka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem z piklami
  • II Śniadanie: Pasta z pieczonej marchewki i sera feta podana z chrupkim pieczywem i słupkami ogórka
  • Obiad: Burger z buraka w brioszce z sosem chrzanowo-musztardowym
  • Podwieczorek: Sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z sosem kurkowym
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem z słupkami warzyw
  • II Śniadanie: Smoothie gruszka-banan-rukola
  • Obiad: Kotleciki z marchewki w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z papryką
  • Podwieczorek: Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
  • Kolacja: Wege leczo z soczewicą podane z bułeczką
  • Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym
  • II Śniadanie: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
  • Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
  • Podwieczorek:  Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
  • Kolacja: Penne z kremowym sosem dyniowym, porem i kolendrą
  • Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Deser a'la rafaello
  • Obiad: Makaron z halloumi i papryką
  • Podwieczorek: Zupa dyniowa z pomidorami
  • Kolacja: Tarta z burakiem, fetą i orzechami włoskimi podana z sosem czosnkowym
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  • Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  • Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
  • Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
  • II Śniadanie: Zupa krem z brokuła
  • Obiad: Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
  • Podwieczorek: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
  • Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Gulasz z fasoli z kaszą pęczak i surówką z ogórków konserwowych
  • Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
  • Obiad: Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
  • Podwieczorek: Ciasto snickers
  • Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
  • II Śniadanie: Sernik raffaello
  • Obiad: Makaron z tofu i warzywami w sosie sojowym
  • Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
  • Śniadanie: Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
  • Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
  • Podwieczorek: Zupa koperkowa
  • Kolacja: Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
  • Śniadanie: Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Fit deser a'la Mars
  • Obiad: Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
  • Podwieczorek: Sałatka meksykańska z mango i awokado
  • Kolacja: Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym

Dieta Office

Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000

od 61.00 zł  od 42.70 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
    DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ 
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
  • II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
  • Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
  • II Śniadanie: Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
  • Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
  • Śniadanie: Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
  • II Śniadanie: Revani- tureckie ciasto z kaszy manny
  • Obiad: Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
  • Śniadanie: Owsianka a'la twix z borówkami
  • II Śniadanie: Smoothie tropikalne
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
  • Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
  • II Śniadanie: Szarlotka
  • Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
  • Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
  • II Śniadanie: Fit biały michałek
  • Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Deser a'la rafaello
  • Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
  • II Śniadanie: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Ciasto snickers
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Sernik mango na zimno
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Ciasto śnieżny puch
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 

Dieta Gluten Lactose Free

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 78.00 zł  od 54.60 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
    DZIEŃ KUCHNIARABSKIEJ 
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z chlebkiem bezglutenowym
  • II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
  • Podwieczorek: Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
  • Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
  • Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
  • II Śniadanie: Domowe kakao
  • Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
  • Podwieczorek: Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
  • Kolacja: Focaccia z rozmarynem, cebulą i oliwkami
  • Śniadanie: Hummus z tortillą kukurydzianą i grillowanymi warzywami
  • II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą 
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z batata i ostrą sałatką z ogórków
  • Podwieczorek: Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów podana z waflami ryżowymi
  • Kolacja: Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni podany z brązowym ryżem
  • Śniadanie: Czekoladowa owsianka z karmelem i borówkami
  • II Śniadanie: Smoothie tropikalne
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek: Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z fasolka szparagową i pesto z sosem ziołowym
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z twarożkiem ziołowym i pomidorem
  • II Śniadanie: Sernik chunky peanut butter
  • Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
  • Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
  • II Śniadanie: Budyń cynamonowy z prażonymi jabłkami
  • Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
  • Podwieczorek: Zupa owocowa z makaronem
  • Kolacja: Sałatka jarzynowa
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
  • Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
  • Podwieczorek: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
  • Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie kanapki z mozzarellą, pomidorem
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
  • Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
  • II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
  • Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
  • Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
  • Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
  • Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem 
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami

Dieta wegetariańska z rybami

Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500

od 80.00 zł  od 56.00 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
     
    DZIEŃ KUCHNIARABSKIEJ  
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Dyniowa owsianka z karmelizowanymi śliwkami i orzechami włoskimi
  • II Śniadanie: Koktajl z melona i jabłek z nutą mięty
  • Obiad: Makaron udon z chrupiącym tofu
  • Podwieczorek: Islandzki sernik na zimno z borówkami
  • Kolacja: Curry z ciecierzycą, szpinakiem i krewetkami podane z białym ryżem
  • Śniadanie: Omlet sernikowy z brzoskwiniami
  • II Śniadanie: Krem z kukurydzy z popcornem
  • Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Sałatka z wędzonym twarogiem, łososiem i musztardowym dressingiem z balsamico
  • Kolacja: Chili sin carne z tortillą
  • Śniadanie: Kuskus na mleku z suszonymi owocami podany z winogronem
  • II Śniadanie: Baba ghanoush z bagietką, pestkami granata i kolendrą
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z batata i ostrą sałatką z ogórków
  • Podwieczorek: Zupa harisa
  • Kolacja: Tabbouleh
  • Śniadanie: Bułeczka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem z piklami
  • II Śniadanie: Pasta z pieczonej marchewki i sera feta podana z chrupkim pieczywem i słupkami ogórka
  • Obiad: Burger z buraka w brioszce z sosem chrzanowo-musztardowym
  • Podwieczorek: Sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie
  • Kolacja: Placki ziemniaczane z sosem kurkowym i wędzonym łososiem
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą z tuńczyka z suszonymi pomidorami i tymiankiem z słupkami warzyw
  • II Śniadanie: Smoothie gruszka-banan-rukola
  • Obiad: Kotleciki z marchewki w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z papryką
  • Podwieczorek: Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
  • Kolacja: Wege leczo z soczewicą podane z bułeczką
  • Śniadanie: Placuszki dyniowe z cukrem pudrem, jogurtem naturalnym i powidłami śliwkowymi
  • II Śniadanie: Zupa meksykańska
  • Obiad: Makaron z cukinią i kurkami
  • Podwieczorek: Cynamonki z ciasta francuskiego
  • Kolacja: Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową 
  • Śniadanie: Wytrawne gofry z bazyliowym twarożkiem i sałatką z pomidora i ogórka
  • II Śniadanie: Fit deser a'la kit kat white
  • Obiad: Teriyaki chimken z żółtym ryżem i fasolką szparagową z sezamem
  • Podwieczorek: Hummus z kolendrą i limonką podany z pieczywem chrupkim
  • Kolacja: Spaghetti z tuńczykiem
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
  • II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
  • Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
  • Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
  • Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem i krewetkami
  • Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
  • II Śniadanie: Zupa krem z brokuła z wędzonym łososiem
  • Obiad: Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
  • Podwieczorek: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
  • Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
  • Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
  • Śniadanie: Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Paprykarz szczeciński podawany z pieczywem chrupkim i słupkami papryk
  • Obiad: Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
  • Podwieczorek: Ciasto snickers
  • Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
  • Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
  • II Śniadanie: Sernik raffaello
  • Obiad: Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
  • Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
  • Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
  • Śniadanie: Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
  • II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
  • Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
  • Podwieczorek: Aljotta (maltańska zupa rybna)
  • Kolacja: Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
  • Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Fit deser a'la Mars
  • Obiad: Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
  • Podwieczorek: Sałatka meksykańska z mango i awokado
  • Kolacja: Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym

Dieta Fit Mama

Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800

od 83.50 zł  od 58.45 zł  za dzień  (-30%)

ZOBACZ OPIS DIETY   Zobacz cennik   Zamów

  • 18.11.2024 - Poniedziałek
  • 19.11.2024 - Wtorek
  • 20.11.2024 - Środa
    DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ
  • 21.11.2024 - Czwartek
  • 22.11.2024 - Piątek
  • 23.11.2024 - Sobota
  • 24.11.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem gruszkowym
  • Obiad: Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem i gotowanym brokułem
  • Podwieczorek: Zupa ogórkowa
  • Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
  • Śniadanie: Owsianka piernikowa z musem jagodowo-porzeczkowym
  • II Śniadanie: Domowe kakao
  • Obiad: Szynka pieczona w sosie pieczarkowym z kaszą pęczak i czerwonym colesławem
  • Podwieczorek: Kruche ciasto ze śliwkami
  • Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z rozmarynem, cebulą i oliwkami
  • Śniadanie: Hummus z tortillą i grillowanymi warzywami
  • II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
  • Obiad: Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z pietruszki i ostrą sałatką z ogórków
  • Podwieczorek: Baba ghanoush z bagietką pełnoziarnistą, pestkami granata i kolendrą
  • Kolacja: Tabbouleh 
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z borówkami i płatkami migdałów
  • II Śniadanie: Koktajl brzoskwinia-jabłko-cytryna
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
  • Podwieczorek: Batoniki musli z morelami
  • Kolacja: Zapiekanka makaronowa z fasolka szparagową i pesto  z sosem ziołowym
  • Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
  • II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
  • Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
  • Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
  • Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
  • II Śniadanie: Piernikowy budyń z komosy ryżowej z prażonymi jabłkami
  • Obiad: Tofu tikka masala z brązowym ryżem
  • Podwieczorek: Zupa owocowa z makaronem pełnoziarnistym
  • Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
  • Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
  • II Śniadanie: Smoothie mango-gruszka
  • Obiad: Makaron z halloumi i papryką
  • Podwieczorek: Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
  • Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
  • 25.11.2024 - Poniedziałek
  • 26.11.2024 - Wtorek
  • 27.11.2024 - Środa
  • 28.11.2024 - Czwartek
  • 29.11.2024 - Piątek
  • 30.11.2024 - Sobota
  • 1.12.2024 - Niedziela
  • Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
  • II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
  • Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
  • Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 
  • Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
  • II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
  • Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
  • Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
  • Kolacja: Spaghetti napoletana
  • Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
  • II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
  • Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
  • Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
  • Kolacja: Smażony makaron sojowy z kurczakiem
  • Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
  • II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
  • Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
  • Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
  • Kolacja: Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
  • Śniadanie: Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
  • II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami 
  • Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
  • Podwieczorek: Lassi truskawkowe
  • Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
  • Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
  • II Śniadanie: Grochówka 
  • Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
  • Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
  • Kolacja: Placki z cukinii z gulaszem
  • Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego czosnku i białej fasoli z zielonym ogórkiem
  • II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
  • Obiad: Szynka w sosie pieczarkowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
  • Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
  • Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
Klienci o nas