Menu
Dieta z wyborem menu
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 86.00 zł od 60.20 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃKUCHNIARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
- Dyniowa owsianka z karmelizowanymi śliwkami i orzechami włoskimi
- Jaglanka waniliowa ze śliwką w czekoladzie
- Jajecznica z cebulą i kiełbasą z bagietką i pomidorem
II Śniadanie:
- Fit Belriso z musem gruszkowym
- Koktajl z melona i jabłek z nutą mięty
- Pudding chia z musem gruszkowym
- Zupa koperkowa
- Kruche ciasto z borówkami i bezą
Obiad:
- Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
- Makaron udon z chrupiącym tofu
- Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem i gotowanym brokułem
- Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
Podwieczorek:
- Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
- Islandzki sernik na zimno z borówkami
- Zupa ogórkowa
- Kolorowy serek wiejski
Kolacja
- Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
- Curry z ciecierzycą i szpinakiem podane z białym ryżem
- Fasolka po bretońsku z kiełbasą podana z bagietką
- Pizza z szynką wiejską, pieczarką,cebulą i papryką z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
- Omlet sernikowy z brzoskwiniami
- Owsianka piernikowa z musem jagodowo-porzeczkowym
- Chleb żytni z pastą twarogową z pesto bazyliowym i pomidorem
- Ciasto drożdżowe z kruszonką z dżemem porzeczkowym i jogurtem brzoskwiniowym
II Śniadanie:
- Domowe kakao
- Krem z kukurydzy z popcornem
- Cruble jabłkowe
- Zupa z kolorowej fasolki szparagowej
Obiad:
- Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
- Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
- Szynka pieczona w sosie kurkowym z kaszą pęczak i czerwonym colesławem
- Wieprzowina bulgogi z ryżem na żółto
- Kotlety jajeczne z puree ziemniaczanym i surówką z pora
Podwieczorek:
- Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
- Sałatka z wędzonym twarogiem i musztardowym dressingiem z balsamico
- Kruche ciasto ze śliwkami
- Smoothie owoce leśne-banan
- Pączki serowe
Kolacja
- Focaccia z cukinią, serem bleu i różowym pieprzem
- Chili sin carne z tortillą
- ocaccia pełnoziarnista z rozmarynem, cebulą i oliwkami
- Sałatka z mozzarellą, pomidorem, oliwkami czarnymi
- Pierogi bawarskie z okrasą z cebuli
Śniadanie:
- Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
- Kuskus na mleku z suszonymi owocami podany z winogronem
- Hummus z tortillą i grillowanymi warzywami
- Szakszuka na pomidorach z bagietką
- Chleb żytni z pastą rybno-jajeczną z ogórkiem kiszonym
II Śniadanie:
- Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Baba ghanoush z bagietką, pestkami granata i kolendrą
- Revani- tureckie ciasto z kaszy manny
- Sernik z rosą
Obiad:
- Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z batata i ostrą sałatką z ogórków
- Falafele z pitą, miętowym jogurtem i marokańską sałatką z pomidora i ogórka
- Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z pietruszki i ostrą sałatką z ogórków
- Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
- Kartacze z mięsem z sosem pieczarkowym i surówką z białej kapusty
Podwieczorek:
- Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów podana z bagietką
- Okra smażona z czosnkiem i chili
- Baba ghanoush z bagietką pełnoziarnistą, pestkami granata i kolendrą
- Zupa harisa
- Zupa pomidorowa z makaronem
Kolacja
- Burek z ziemniakami i porem podany z sosem czosnkowym
- Tabbouleh
- Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni podany z brązowym ryżem
- Ryż z jabłkami i sosem cynamonowym
Śniadanie:
- Owsianka a'la twix z borówkami
- Bułeczka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem z piklami
- Owsianka czekoladowa z borówkami i płatkami migdałów
- Owsianka a'la kinder bueno
- Owsianka czekoladowa z wiśniami i tartą czekoladą
II Śniadanie:
- Smoothie tropikalne
- Pasta z pieczonej marchewki i sera feta podana z chrupkim pieczywem i słupkami ogórka
- Koktajl brzoskwinia-jabłko-cytryna
- Zupa gulaszowa
Obiad:
- Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
- Burger z buraka w brioszce z sosem chrzanowo-musztardowym
- Carbonara z kurkami
- Pierś z kurczaka w panierce z frytkami i colesławem
Podwieczorek:
- Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
- Sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie
- Batoniki musli z morelami
- Sernik nowojorski
- Koktajl owoce leśne
Kolacja
- Quiche z dynią i kurkami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Placki ziemniaczane z sosem kurkowym
- Zapiekanka makaronowa z fasolka szparagową i pesto z sosem ziołowym
- Naleśniki pomidorowe ze szpinakiem z sosem ziołowo-czosnkowym
- Placki cukiniowo-ziemniaczane z twarożkiem ogórkowym
Śniadanie:
- Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
- Chleb żytni z pastą z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem z słupkami warzyw
- Racuchy z jabłkami z serkiem straciatella i musem żurawinowo-porzeczkowym
- Panini z szynką i sosem musztardowym
II Śniadanie:
- Sernik chunky peanut butter
- Smoothie gruszka-banan-rukola
- Proste ciasto z porzeczkami
- Zupa dyniowa z masłem orzechowym
- Szarlotka
Obiad:
- Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
- Kotleciki z marchewki w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z papryką
- Ryba po grecku z puree ziemniaczanym
- Pulpety rybne w sosie grzybowym z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej z koperkiem
Podwieczorek:
- Smoothie mango-gruszka
- Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
- Koktajl z czerwonej porzeczki
- Zupa chrzanowa z jajkiem
Kolacja
- Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Wege leczo z soczewicą podane z bułeczką
- Risotto z cukinią, kurkami, papryką i parmezanem
- Pierogi z serem z musem truskawkowym
Śniadanie:
- Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
- Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym
- Jajecznica z boczkiem i fasolką szparagową z mixem sałat z papryką
- Racuchy z gruszkami z jogurtem miodowym
II Śniadanie:
- Budyń cynamonowy z prażonymi jabłkami
- Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
- Piernikowy budyń z komosy ryżowej z prażonymi jabłkami
- Ciasto ze śliwkami i budyniem
- Zupa grzybowa z makaronem
Obiad:
- Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
- Tofu tikka masala z ryżem
- Tofu tikka masala z brązowym ryżem
- Makaron penne z polędwiczkami wieprzowymi w sosie camembert
- Karkówka w sosie cebulowym z kaszą gryczaną i surówką z pikli
Podwieczorek:
- Zalewajka
- Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
- Zupa owocowa z makaronem pełnoziarnistym
- Dip serowy curry z nachosami i słupkami ogórka
- Budyń waniliowy z musem malinowym
Kolacja
- Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- Penne z kremowym sosem dyniowym, porem i kolendrą
- Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
- Sałatka jarzynowa
Śniadanie:
- Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
- Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i cząstkami pomidora
- Gofry czekoladowe z serkiem cynamonowym i powidłami śliwkowymi
- Grahamka zapiekana z jajkiem i pieczarkami
II Śniadanie:
- Leśne smoothie z sokiem z buraków
- Deser a'la rafaello
- Smoothie mango-gruszka
- Sałatka z halloumi, gruszką i burakiem
- Szybkie ciasto ze śliwkami
Obiad:
- Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
- Makaron z halloumi i papryką
- Kurczak curry ze szpinakiem z brązowym ryżem
- Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym
Podwieczorek:
- Sałatka z pieczoną brukselką
- Zupa dyniowa z pomidorami
- Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
- Fit biały michałek
- Zupa owocowa z makaronem
Kolacja
- Risotto z kurczakiem po toskańsku
- Tarta z burakiem, fetą i orzechami włoskimi podana z sosem czosnkowym
- Kluski szare z cebulką i kapustą zasmażaną
- Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską podane z bagietką
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
Śniadanie:
- Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
- Bułeczka z pastą jajeczną i słupkami papryki
II Śniadanie:
- Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Seromakowiec
- Ciasto jogurtowe z morelami
Obiad:
- Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Kopytka ze schabem w sosie własnym i marchewką z groszkiem
Podwieczorek:
- Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Zupa jarzynowa
Kolacja:
- Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Gryczotto z zielonym groszkiem i grzybami leśnymi
Śniadanie:
- Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- Owsianka a'la brownie z wiśniami
- Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
- Owsianka waniliowa z masłem orzechowym i prażonym jabłkiem
II Śniadanie:
- Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Zupa krem z brokuła
- Sernik piernikowy
- Zalewajka
Obiad:
- Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
- Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Kurczak z makaronem i pesto
- Kotlety mielone z puree ziemniaczanym i buraczkami
Podwieczorek:
- Ciasto a'la Schoko bons
- Tarta budyniowa z brzoskwiniami
- Jogurtowe ciasto z wiśniami
- Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Kisiel z owocami
Kolacja:
- Spaghetti napoletana
- Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Śniadanie:
- Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
- Bułka z pasztetem z morelą, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- Owsianka a'la jeżyki
- Tosty z szynką i serem z domowym ketchupem i słupkami ogórka
II Śniadanie:
- Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Malinowe smoothie z zieloną herbatą
- Ciasto marchewkowe
Obiad:
- Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Gulasz z fasoli z kaszą pęczak i surówką z ogórków konserwowych
- Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
- Knedle z truskawkami z sosem waniliowym
Podwieczorek:
- Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Tropikalne smoothie z truskawkami
- Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Zupa krem z kalafiora
- Barszcz biały z kiełbaską i jajkiem
Kolacja:
- Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Smażony makaron sojowy z kurczakiem
- Smażony makaron chow mein z kurczakiem
- Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z cebulki
Śniadanie:
- Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
- Naleśniki czekoladowe z twarożkiem i musem wiśniowym
- Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
II Śniadanie:
- Słoneczna zupa fasolkowa
- Ciasto kokosek
- Zupa koperkowa
- Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
Obiad:
- Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
- Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Gołąbki z kasza gryczaną i grzybami w sosie pieczarkowym z surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek:
- Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Ciasto snickers
- Proste ciasto z jagodami
- Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
- Koktajl o smaku sernika truskawkowego
Kolacja:
- Curry z kalafiora podane z ryżem
- Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
- Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Zapiekanka ziemniaczana z ziołowym sosem pomidorowym
- Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
- Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
- Placuszki na maślance z kajmakiem i musem malinowym
- Chleb żytni ze smalcem z fasoli z ogórkiem kiszonym
II Śniadanie:
- Ciasto jogurtowe z malinami
- Sernik raffaello
- Sałatka grecka
- Sernik na zimno z brzoskwiniami
Obiad:
- Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Makaron z tofu i warzywami w sosie sojowym
- Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
- Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
Podwieczorek:
- Lassi truskawkowe
- Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
- Brownie z borówkami
- Krem z dyni
Kolacja:
- Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
- Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
- Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
- Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem czosnkowym
Śniadanie:
- Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
- Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Waniliowe placuszki na maślance z dżemem truskawkowym
II Śniadanie:
- Grochówka
- Zielony koktajl z mango
- Zupa ogórkowa
- Kwaśnica
Obiad:
- Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Pieczone udko z kurczaka z talarkami ziemniaka i surówką z marchewki i jabłka
Podwieczorek:
- Śliwki pod owsianą kruszonką
- Zupa koperkowa
- Ciasto śnieżny puch
- Pralinki kokosowe
Kolacja:
- Placki ziemniaczane z gulaszem
- Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
- Placki z cukinii z gulaszem
- Zapiekanka makaronowa z pomidorami i salami z ziołowym sosem pomidorowym
- Cukinia faszerowana z sosem koperkowym
Śniadanie:
- Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
- Omlet z szynką i papryką kolorową z sosem czosnkowym
II Śniadanie:
- Ciasto Maxi King
- Fit deser a'la Mars
- Pudding chia z musem truskawkowym
- Leczo z dynią i kiełbasą
- Babka cytrynowa
Obiad:
- Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
- Szynka w sosie grzybowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
- Makaron udon z kurczakiem
- Szynka w sosie grzybowym z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego
Podwieczorek:
- Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Sałatka meksykańska z mango i awokado
- Smoothie pomarańczowo-marchewkowe z imbirem
- Rosół z makaronem
Kolacja:
- Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
- Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
- Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- Bigos podany z bagietką
Dieta standard
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 75.00 zł od 52.50 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
- II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
- Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
- Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
- Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
- II Śniadanie: Domowe kakao
- Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
- Podwieczorek: Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
- Kolacja: Focaccia z cukinią, serem bleu i różowym pieprzem
- Śniadanie: Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
- II Śniadanie: Mango lassi
- Obiad: Ryba po koreańsku z kuskusem i surówką z kapusty kiszonej i pekińskiej po azjatycku
- Podwieczorek: Indyjski krem z soczewicy
- Kolacja: Pizza hawajska z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Owsianka a'la twix z borówkami
- II Śniadanie: Smoothie tropikalne
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
- Podwieczorek: Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
- Kolacja: Quiche z dynią i kurkami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
- II Śniadanie: Sernik chunky peanut butter
- Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
- Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
- II Śniadanie: Sernik piernikowy
- Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
- Podwieczorek: Zalewajka
- Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
- Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
- Podwieczorek: Sałatka z pieczoną brukselką
- Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
- Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto Maxi King
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
Dieta bez ryb
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 74.00 zł od 51.80 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
- II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
- Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
- Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
- Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
- II Śniadanie: Domowe kakao
- Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
- Podwieczorek: Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
- Kolacja: Focaccia z cukinią, serem bleu i różowym pieprzem
- Śniadanie: Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad: Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
- Podwieczorek: Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów podana z bagietką
- Kolacja: Burek z ziemniakami i porem podany z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Owsianka a'la twix z borówkami
- II Śniadanie: Smoothie tropikalne
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
- Podwieczorek: Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
- Kolacja: Quiche z dynią i kurkami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
- II Śniadanie: Sernik chunky peanut butter
- Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
- Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
- II Śniadanie: Budyń cynamonowy z prażonymi jabłkami
- Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
- Podwieczorek: Zalewajka
- Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie:Leśne smoothie z sokiem z buraków
- Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
- Podwieczorek: Sałatka z pieczoną brukselką
- Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Ciasto a'la Schoko bons
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Knedle z truskawkami z sosem waniliowym
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Sernik z białą czekoladą i porzeczkami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto Maxi King
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
Dieta odchudzająca
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000
od 76.00 zł od 53.20 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃKUCHNIARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - .Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jaglanka waniliowa ze śliwką w czekoladzie
- II Śniadanie: Zupa koperkowa
- Obiad: Kopytka z kurczakiem i cukinią w sosie curry
- Podwieczorek: Kolorowy serek wiejski
- Kolacja: Fasolka po bretońsku z kiełbasą podana z bagietką
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą twarogową z pesto bazyliowym i pomidorem
- II Śniadanie: Cruble jabłkowe
- Obiad: Wieprzowina bulgogi z ryżem na żółto
- Podwieczorek: Smoothie owoce leśne-banan
- Kolacja: Sałatka z mozzarellą, pomidorem, oliwkami czarnymi
- Śniadanie: Szakszuka na pomidorach z bagietką
- II Śniadanie: Revani- tureckie ciasto z kaszy manny
- Obiad: Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
- Podwieczorek: Zupa harisa
- Kolacja: Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni podany z brązowym ryżem
- Śniadanie: Owsianka a'la kinder bueno
- II Śniadanie: Koktajl brzoskwinia-jabłko-cytryna
- Obiad: Carbonara z kurkami
- Podwieczorek: Sernik nowojorski
- Kolacja: Naleśniki pomidorowe ze szpinakiem z sosem ziołowo-czosnkowym
- Śniadanie: Racuchy z jabłkami z serkiem straciatella i musem żurawinowo-porzeczkowym
- II Śniadanie: Zupa dyniowa z masłem orzechowym
- Obiad: Ryba po grecku z puree ziemniaczanym
- Podwieczorek: Koktajl z czerwonej porzeczki
- Kolacja: Risotto z cukinią, kurkami, papryką i parmezanem
- Śniadanie: Jajecznica z boczkiem i fasolką szparagową z mixem sałat z papryką
- II Śniadanie: Ciasto ze śliwkami i budyniem
- Obiad: Makaron penne z polędwiczkami wieprzowymi w sosie camembert
- Podwieczorek: Dip serowy curry z nachosami i słupkami ogórka
- Kolacja: Pizza bianca z gruszką i serem lazur z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Gofry czekoladowe z serkiem cynamonowym i powidłami śliwkowymi
- II Śniadanie: Sałatka z halloumi, gruszką i burakiem
- Obiad: Kurczak curry ze szpinakiem z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Fit biały michałek
- Kolacja: Kluski szare z cebulką i kapustą zasmażaną
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
- II Śniadanie: Seromakowiec
- Obiad: Schabowy z ziemniakami z koperkiem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Sałatka w stylu meksykańskim z nachosami
- Śniadanie: Ciabatta z pastą jajeczną z chrzanem podana z ogórkiem konserwowym
- II Śniadanie: Sernik piernikowy
- Obiad: Kurczak z makaronem i pesto
- Podwieczorek: Zupa pomidorowa z suszonymi pomidorami i mascarpone
- Kolacja: Gzik z ziemniakami i ogórkiem kiszonym
- Śniadanie: Owsianka a'la jeżyki
- II Śniadanie: Malinowe smoothie z zieloną herbatą
- Obiad: Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami i mizerią
- Podwieczorek: Zupa krem z kalafiora
- Kolacja: Smażony makaron chow mein z kurczakiem
- Śniadanie: Bułeczka z frijoles refritos czyli meksykańską smażoną pastą fasolową i słupkami papryki
- II Śniadanie: Ciasto kokosek
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Podwieczorek: Zielone smoothie z kiwi, awokado i imbirem
- Kolacja: Krokiety kebab z sosem szefa kuchni
- Śniadanie: Placuszki na maślance z kajmakiem i musem malinowym
- II Śniadanie: Sałatka grecka
- Obiad: Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
- Podwieczorek: Brownie z borówkami
- Kolacja: Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
- Śniadanie: Jajecznica z pomidorami z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Zupa ogórkowa
- Obiad: Gnocchi z kurczakiem i warzywami
- Podwieczorek: Ciasto śnieżny puch
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z pomidorami i salami z ziołowym sosem pomidorowym
- Śniadanie: Jaglanka waniliowa z musem morelowym, orzechami i tartą czekoladą
- II Śniadanie: Leczo z dynią i kiełbasą
- Obiad: Makaron udon z kurczakiem
- Podwieczorek: Smoothie pomarańczowo-marchewkowe z imbirem
- Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
Dieta sportowa
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/3000
od 81.00 zł od 56.70 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃKUCHNI ARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
- II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
- Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Kolorowy serek wiejski
- Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
- Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
- II Śniadanie: Domowe kakao
- Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
- Podwieczorek: Zupa z kolorowej fasolki szparagowej
- Kolacja: Focaccia z cukinią, serem bleu i różowym pieprzem
- Śniadanie: Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
- II Śniadanie: Revani- tureckie ciasto z kaszy manny
- Obiad: Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
- Podwieczorek: Tabbouleh
- Kolacja: Burek z ziemniakami i porem podany z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Owsianka a'la twix z borówkami
- II Śniadanie: Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
- Podwieczorek: Zupa gulaszowa
- Kolacja: Quiche z dynią i kurkami z sosem jogurtowo-ziołowym
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
- II Śniadanie: Sernik chunky peanut butter
- Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Pierogi z serem z musem truskawkowym
- Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
- II Śniadanie: Budyń cynamonowy z prażonymi jabłkami
- Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
- Podwieczorek: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
- Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
- Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
- Podwieczorek: Dip serowy curry z nachosami i słupkami ogórka
- Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Pasta warzywna z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Ciasto a'la Schoko bons
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Zupa krem z brokuła
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Koktajl o smaku sernika truskawkowego
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną i surówką z pikli
- Podwieczorek: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
- Kolacja: Kopytka z boczkiem i kurkami w sosie koperkowym
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Leczo z dynią i kiełbasą
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
- Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Ciasto Maxi King
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Podwieczorek: Kwaśnica
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
Dieta Niski Indeks glikemiczny
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 78.00 zł od 54.60 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11..2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
- II Śniadanie: Pudding chia z musem gruszkowym
- Obiad: Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem i gotowanym brokułem
- Podwieczorek: Zupa ogórkowa
- Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
- Śniadanie: Owsianka piernikowa z musem jagodowo-porzeczkowym
- II Śniadanie: Domowe kakao
- Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kaszą pęczak i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Kruche ciasto ze śliwkami
- Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z rozmarynem, cebulą i oliwkami
- Śniadanie: Hummus z tortillą i grillowanymi warzywami
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad: Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z pietruszki i ostrą sałatką z ogórków
- Podwieczorek: Baba ghanoush z bagietką pełnoziarnistą, pestkami granata i kolendrą
- Kolacja: Tabbouleh
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z borówkami i płatkami migdałów
- II Śniadanie: Koktajl brzoskwinia-jabłko-cytryna
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
- Podwieczorek: Batoniki musli z morelami
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z fasolka szparagową i pesto z sosem ziołowym
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
- II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
- Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
- Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
- II Śniadanie: Piernikowy budyń z komosy ryżowej z prażonymi jabłkami
- Obiad: Tofu tikka masala z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Zupa owocowa z makaronem pełnoziarnistym
- Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Smoothie mango-gruszka
- Obiad: Makaron z halloumi i papryką
- Podwieczorek: Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
- Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z morelą, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Kolacja: Smażony makaron sojowy z kurczakiem
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
- Śniadanie: Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki z cukinii z gulaszem
- Śniadanie: Bułeczka z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
- Obiad: Szynka w sosie grzybowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
Dieta ketogeniczna
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500
od 87.00 zł od 60.90 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Pasta jajeczna z keto chlebem i ogórkiem zielonym
- Obiad: Azjatycki kurczak z warzywami podany z makaronem konjac
- Podwieczorek: Keto brownie
- Kolacja: Keto sałatka z jajkiem i kabanosem
- Śniadanie: Omlet sernikowy z piekarnika z borówkami i sosem czekoladowym
- Obiad: Schab po francusku w sosie musztardowym z pieczonym brokułem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Keto pieczarki pod serową pierzynką
- Śniadanie: Menemen- jajecznica po turecku z keto chlebkiem
- Obiad: Marokańskie klopsiki w sosie pomidorowym z ryżem z kalafiora
- Podwieczorek: Okra smażona z czosnkiem i chili
- Kolacja: Sałatka tunezyjska
- Śniadanie: Keto chleb z pasztetem i surówką z ogórków kiszonych z musztardą
- Obiad: Pulpety mielone w sosie koperkowym z surówką z kapusty pekińskiej
- Podwieczorek: Keto sernik zebra
- Kolacja: Keto sałatka z jajkami, serem żółtym i salami
- Śniadanie: Czekoladowe naleśniki z twarożkiem i musem malinowym
- Obiad: Ryba w sosie curry z ryżem z kalafiora i azjatycką sałatką z ogórka
- Podwieczorek: Pudding chia z musem truskawkowym
- Kolacja: Sałatka a'la Big Mac
- Śniadanie: Jajecznica z pesto z cząstkami pomidora
- Obiad: Gołąbki bez ryżu i zawijania w sosie pomidorowym z puree selerowym
- Podwieczorek: Zupa rybna z papryką
- Kolacja: Keto pizza bianca z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Jogurt owoce leśne z keto granolą i wiśniami
- Obiad: Keto pyzy z mięsem ze skwarkami i cebulką z zasmażaną kapustą
- Podwieczorek: Krem z selera z chipsem z boczku
- Kolacja: Gratin niskowęglowodanowe z ziołowym sosem pomidorowym
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Omlet na słodko z orzechami i musem malinowym
- Obiad: Szarpana wieprzowina z dipem majonezowym z chipotle i grillowanymi warzywami
- Podwieczorek: Ciasteczka chałwowe
- Kolacja: Leczo z papryką, kiełbasą i boczkiem z keto pieczywem
- Śniadanie: Keto pieczywo z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i słupkami papryki
- Obiad: Pulpety w sosie carbonara z puree selerowym i mizeria
- Podwieczorek: Orzechowiec
- Kolacja: Keto moussaka
- Śniadanie: Keto chleb z pasztetem podany z chrzanem i pomidorem
- Obiad: Indyk z brukselką i pieczarkami z puree pietruszkowym
- Podwieczorek: Koktajl z owoców leśnych
- Kolacja: Keto pizza z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Keto racuchy z twarożkiem i borówkami oraz orzechami
- Obiad: Łopatka wieprzowa w sosie pomidorowym z surówką z ogórka konserwowego
- Podwieczorek: Krem z białych warzyw z lazurem
- Kolacja: Tajska sałatka z kurczakiem i sosem orzechowym
- Śniadanie: Jajko na twardo z majonezem truflowym z keto bułką i mixem sałat z papryką
- Obiad: Kurczak generała Tso z fasolką szparagową z sezamem
- Podwieczorek: Ciasteczka polvorones
- Kolacja: Musztardowa karkówka z zasmażaną kapustą
- Śniadanie: Borówkowy jogurt grecki z keto granolą, czekoladą i owocami
- Obiad: Ryba duszona w porach z surówką z kiszonej kapusty
- Podwieczorek: Keto ferrero roche
- Kolacja: Keto pizza z salami
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z mixem sałat z ogórkiem
- Obiad: Pałeczki z kurczaka w sosie chili z limonką z azjatycką sałatką z ogórka
- Podwieczorek: Keto zupa czosnkowa
- Kolacja: Paluchy serowe z salsą z awokado i pomidorem
Dieta wegetariańska
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 76.00 zł od 53.20 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Dyniowa owsianka z karmelizowanymi śliwkami i orzechami włoskimi
- II Śniadanie: Koktajl z melona i jabłek z nutą mięty
- Obiad: Makaron udon z chrupiącym tofu
- Podwieczorek: Islandzki sernik na zimno z borówkami
- Kolacja: Curry z ciecierzycą i szpinakiem podane z białym ryżem
- Śniadanie: Omlet sernikowy z brzoskwiniami
- II Śniadanie: Krem z kukurydzy z popcornem
- Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Sałatka z wędzonym twarogiem i musztardowym dressingiem z balsamico
- Kolacja: Chili sin carne z tortillą
- Śniadanie: Kuskus na mleku z suszonymi owocami podany z winogronem
- II Śniadanie: Baba ghanoush z bagietką, pestkami granata i kolendrą
- Obiad: Falafele z pitą, miętowym jogurtem i marokańską sałatką z pomidora i ogórka
- Podwieczorek: Okra smażona z czosnkiem i chili
- Kolacja: Tabbouleh
- Śniadanie: Bułeczka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem z piklami
- II Śniadanie: Pasta z pieczonej marchewki i sera feta podana z chrupkim pieczywem i słupkami ogórka
- Obiad: Burger z buraka w brioszce z sosem chrzanowo-musztardowym
- Podwieczorek: Sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie
- Kolacja: Placki ziemniaczane z sosem kurkowym
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem z słupkami warzyw
- II Śniadanie: Smoothie gruszka-banan-rukola
- Obiad: Kotleciki z marchewki w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z papryką
- Podwieczorek: Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
- Kolacja: Wege leczo z soczewicą podane z bułeczką
- Śniadanie: Chlebek bananowy z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym
- II Śniadanie: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
- Obiad: Tofu tikka masala z ryżem
- Podwieczorek: Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
- Kolacja: Penne z kremowym sosem dyniowym, porem i kolendrą
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ze szczypiorkiem i cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Deser a'la rafaello
- Obiad: Makaron z halloumi i papryką
- Podwieczorek: Zupa dyniowa z pomidorami
- Kolacja: Tarta z burakiem, fetą i orzechami włoskimi podana z sosem czosnkowym
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Zupa krem z brokuła
- Obiad: Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
- Podwieczorek: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
- Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Gulasz z fasoli z kaszą pęczak i surówką z ogórków konserwowych
- Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Pasta z czerwonej soczewicy i suszonych pomidorów z słupkami papryki
- Obiad: Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
- Podwieczorek: Ciasto snickers
- Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
- II Śniadanie: Sernik raffaello
- Obiad: Makaron z tofu i warzywami w sosie sojowym
- Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
- Śniadanie: Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
- Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Podwieczorek: Zupa koperkowa
- Kolacja: Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
- Śniadanie: Jajecznica na ostro z bułeczką i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Fit deser a'la Mars
- Obiad: Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
- Podwieczorek: Sałatka meksykańska z mango i awokado
- Kolacja: Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
Dieta Office
Dostępne warianty: 800/1000/1200/1600/2000
od 61.00 zł od 42.70 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
- II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
- Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
- Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
- II Śniadanie: Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
- Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
- Śniadanie: Hummus z pitą i grillowanymi warzywami
- II Śniadanie: Revani- tureckie ciasto z kaszy manny
- Obiad: Domowy gyros z frytkami, sosem 1000 wysp i warzywami
- Śniadanie: Owsianka a'la twix z borówkami
- II Śniadanie: Smoothie tropikalne
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
- II Śniadanie: Szarlotka
- Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
- Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
- II Śniadanie: Fit biały michałek
- Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Deser a'la rafaello
- Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem z białej czekolady i malinami
- II Śniadanie: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Śniadanie: Bułka z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Ciasto marchewkowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Ciasto snickers
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Sernik mango na zimno
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Ciasto śnieżny puch
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
Dieta Gluten Lactose Free
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 78.00 zł od 54.60 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNIARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z chlebkiem bezglutenowym
- II Śniadanie: Fit Belriso z musem gruszkowym
- Obiad: Potrawka z kurczaka z ryżem i marchewką z groszkiem
- Podwieczorek: Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
- Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
- Śniadanie: Krówkowa jaglanka z musem jagodowo-porzeczkowym
- II Śniadanie: Domowe kakao
- Obiad: Szynka pieczona w sosie kurkowym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
- Podwieczorek: Ciasto kruche ze śliwkami i ananasem
- Kolacja: Focaccia z rozmarynem, cebulą i oliwkami
- Śniadanie: Hummus z tortillą kukurydzianą i grillowanymi warzywami
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad: Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z batata i ostrą sałatką z ogórków
- Podwieczorek: Ful- egipska pasta z bobu i pomidorów podana z waflami ryżowymi
- Kolacja: Tadżin- marokański gulasz wegetariański z dyni podany z brązowym ryżem
- Śniadanie: Czekoladowa owsianka z karmelem i borówkami
- II Śniadanie: Smoothie tropikalne
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
- Podwieczorek: Batoniki musli z morelami, rodzynkami i marchewką
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z fasolka szparagową i pesto z sosem ziołowym
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z twarożkiem ziołowym i pomidorem
- II Śniadanie: Sernik chunky peanut butter
- Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
- Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
- II Śniadanie: Budyń cynamonowy z prażonymi jabłkami
- Obiad: Curry z kurczaka z dynią i pieczarkami podany z ryżem
- Podwieczorek: Zupa owocowa z makaronem
- Kolacja: Sałatka jarzynowa
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Leśne smoothie z sokiem z buraków
- Obiad: Karbonatki z puree ziemniaczanym i mizerią
- Podwieczorek: Pieczone warzywa korzeniowe z dipem tahini
- Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie kanapki z mozzarellą, pomidorem
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Kopytka w sosie śmietanowo-szpinakowo-serowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i surówką z buraczków
- Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pasztetem z suszoną żurawiną, chrzanem i surówką z ogórka konserwowego
- II Śniadanie: Tropikalny chill - smoothie ananasowe
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z kurczakiem teriyaki
- Kolacja: Sajgonki z sosem słodko-ostrym
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z miodowym twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Kotlety z marchewki z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z ryżem
- Śniadanie: Tosty hawajskie z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z opiekanymi ziemniaczkami, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki ziemniaczane z gulaszem
- Śniadanie: Chlebek bezglutenowy z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
- Obiad: Wieprzowina stir-fry z ryżem
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami
Dieta wegetariańska z rybami
Dostępne warianty: 1200/1500/1800/2000/2200/2500
od 80.00 zł od 56.00 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNIARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Dyniowa owsianka z karmelizowanymi śliwkami i orzechami włoskimi
- II Śniadanie: Koktajl z melona i jabłek z nutą mięty
- Obiad: Makaron udon z chrupiącym tofu
- Podwieczorek: Islandzki sernik na zimno z borówkami
- Kolacja: Curry z ciecierzycą, szpinakiem i krewetkami podane z białym ryżem
- Śniadanie: Omlet sernikowy z brzoskwiniami
- II Śniadanie: Krem z kukurydzy z popcornem
- Obiad: Wegetariańskie skrzydełka z kalafiora z sosem BBQ, talarkami ziemniaków i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Sałatka z wędzonym twarogiem, łososiem i musztardowym dressingiem z balsamico
- Kolacja: Chili sin carne z tortillą
- Śniadanie: Kuskus na mleku z suszonymi owocami podany z winogronem
- II Śniadanie: Baba ghanoush z bagietką, pestkami granata i kolendrą
- Obiad: Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z batata i ostrą sałatką z ogórków
- Podwieczorek: Zupa harisa
- Kolacja: Tabbouleh
- Śniadanie: Bułeczka z pastą jajeczną ze szczypiorkiem z piklami
- II Śniadanie: Pasta z pieczonej marchewki i sera feta podana z chrupkim pieczywem i słupkami ogórka
- Obiad: Burger z buraka w brioszce z sosem chrzanowo-musztardowym
- Podwieczorek: Sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie
- Kolacja: Placki ziemniaczane z sosem kurkowym i wędzonym łososiem
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą z tuńczyka z suszonymi pomidorami i tymiankiem z słupkami warzyw
- II Śniadanie: Smoothie gruszka-banan-rukola
- Obiad: Kotleciki z marchewki w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym i surówką z kapusty pekińskiej z papryką
- Podwieczorek: Pudding z tapioki z musem mango-marakuja
- Kolacja: Wege leczo z soczewicą podane z bułeczką
- Śniadanie: Placuszki dyniowe z cukrem pudrem, jogurtem naturalnym i powidłami śliwkowymi
- II Śniadanie: Zupa meksykańska
- Obiad: Makaron z cukinią i kurkami
- Podwieczorek: Cynamonki z ciasta francuskiego
- Kolacja: Sałatka ryżowa z tuńczykiem, kukurydzą konserwową
- Śniadanie: Wytrawne gofry z bazyliowym twarożkiem i sałatką z pomidora i ogórka
- II Śniadanie: Fit deser a'la kit kat white
- Obiad: Teriyaki chimken z żółtym ryżem i fasolką szparagową z sezamem
- Podwieczorek: Hummus z kolendrą i limonką podany z pieczywem chrupkim
- Kolacja: Spaghetti z tuńczykiem
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica z kurkami z bagietką i mixem sałat z pomidorem
- II Śniadanie: Smoothie ananas-kiwi-jabłko
- Obiad: Shoarma sojowa z frytkami z batata, sosem szefa kuchni i lekką sałatką obiadową
- Podwieczorek: Ciasto kruche z porzeczkami i bezą
- Kolacja: Tagliatelle Alfredo z zielonym groszkiem i krewetkami
- Śniadanie: Owsianka a'la brownie z wiśniami
- II Śniadanie: Zupa krem z brokuła z wędzonym łososiem
- Obiad: Marchewkowe falafele z sosem majonezowym z sambalem i sałatką z pomidorów i cebuli
- Podwieczorek: Tarta budyniowa z brzoskwiniami
- Kolacja: Pizza 3 sery z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z ziemniakami i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Tropikalne smoothie z truskawkami
- Kolacja: Krokiety z pieczarkami z sosem serowym
- Śniadanie: Naleśniki a'la rafaello z sosem z białej czekolady i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Paprykarz szczeciński podawany z pieczywem chrupkim i słupkami papryk
- Obiad: Dyniowe kluski leniwe z karmelizowanymi śliwkami i jogurtem cynamonowym
- Podwieczorek: Ciasto snickers
- Kolacja: Tortilla z burakiem, serem feta, rukolą i karmelizowaną cebulą z sosem czosnkowym
- Śniadanie: Szakszuka z papryką i cukinią z bagietką
- II Śniadanie: Sernik raffaello
- Obiad: Fishburger w brioszce z sosem tatarskim
- Podwieczorek: Krem marchewkowy z prażoną ciecierzycą
- Kolacja: Naleśniki z twarożkiem pomidorowym z suszonymi pomidorami z mixem sałat z papryką
- Śniadanie: Racuchy z gruszkami z sosem cynamonowym i płatkami migdałowymi
- II Śniadanie: Zielony koktajl z mango
- Obiad: Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
- Podwieczorek: Aljotta (maltańska zupa rybna)
- Kolacja: Ciasto francuskie z gruszką, camembertem i miodem
- Śniadanie: Bajgiel z pikantnym tuńczykiem i salsą z awokado i czerwonej cebuli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Fit deser a'la Mars
- Obiad: Klopsiki z kaszy i czerwonej soczewicy z sosem pomidorowym i pieczonymi frytkami warzywnymi
- Podwieczorek: Sałatka meksykańska z mango i awokado
- Kolacja: Quiche z boczniakami, kozim serem i tymiankiem z sosem jogurtowo-koperkowym
Dieta Fit Mama
Dostępne warianty: 1500/1800/2000/2200/2500/2800
od 83.50 zł od 58.45 zł za dzień (-30%)
- 18.11.2024 - Poniedziałek
- 19.11.2024 - Wtorek
- 20.11.2024 - Środa
DZIEŃ KUCHNI ARABSKIEJ - 21.11.2024 - Czwartek
- 22.11.2024 - Piątek
- 23.11.2024 - Sobota
- 24.11.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Jajecznica po meksykańsku z bułeczką
- II Śniadanie: Pudding chia z musem gruszkowym
- Obiad: Potrawka z kurczaka z brązowym ryżem i gotowanym brokułem
- Podwieczorek: Zupa ogórkowa
- Kolacja: Makaron zapiekany z cukinią i boczkiem
- Śniadanie: Owsianka piernikowa z musem jagodowo-porzeczkowym
- II Śniadanie: Domowe kakao
- Obiad: Szynka pieczona w sosie pieczarkowym z kaszą pęczak i czerwonym colesławem
- Podwieczorek: Kruche ciasto ze śliwkami
- Kolacja: Focaccia pełnoziarnista z rozmarynem, cebulą i oliwkami
- Śniadanie: Hummus z tortillą i grillowanymi warzywami
- II Śniadanie: Pikantna marokańska zupa z soczewicą
- Obiad: Pulpety rybne w sosie pomidorowym z puree z pietruszki i ostrą sałatką z ogórków
- Podwieczorek: Baba ghanoush z bagietką pełnoziarnistą, pestkami granata i kolendrą
- Kolacja: Tabbouleh
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z borówkami i płatkami migdałów
- II Śniadanie: Koktajl brzoskwinia-jabłko-cytryna
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kiszonego ogórka
- Podwieczorek: Batoniki musli z morelami
- Kolacja: Zapiekanka makaronowa z fasolka szparagową i pesto z sosem ziołowym
- Śniadanie: Bułeczka z twarożkiem ziołowym i pomidorem
- II Śniadanie: Proste ciasto z porzeczkami
- Obiad: Makaron caprese z grillowanym kurczakiem
- Podwieczorek: Smoothie mango-gruszka
- Kolacja: Naleśniki meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Śniadanie: Kolorowe naleśniki z twarożkiem i musem śliwkowym
- II Śniadanie: Piernikowy budyń z komosy ryżowej z prażonymi jabłkami
- Obiad: Tofu tikka masala z brązowym ryżem
- Podwieczorek: Zupa owocowa z makaronem pełnoziarnistym
- Kolacja: Wrap z sosem BBQ, cheddarem, papryką i sałatą
- Śniadanie: Chleb żytni z pastą jajeczną z suszonymi pomidorami i mixem sałat z ogórkiem
- II Śniadanie: Smoothie mango-gruszka
- Obiad: Makaron z halloumi i papryką
- Podwieczorek: Sałatka owocowa egzotyczna z tartą czekoladą
- Kolacja: Risotto z kurczakiem po toskańsku
- 25.11.2024 - Poniedziałek
- 26.11.2024 - Wtorek
- 27.11.2024 - Środa
- 28.11.2024 - Czwartek
- 29.11.2024 - Piątek
- 30.11.2024 - Sobota
- 1.12.2024 - Niedziela
- Śniadanie: Włoskie panini z mozzarellą, pomidorem i pesto
- II Śniadanie: Pasta z cukinii i soczewicy z pieczywem chrupkim
- Obiad: Potrawka z kurczaka i pora podana z brązowym ryżem i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Smoothie malinowo-porzeczkowe
- Kolacja: Pełnoziarniste penne w sosie szpinakowo-śmietanowym
- Śniadanie: Owsianka czekoladowa z sosem czekoladowym i malinami
- II Śniadanie: Włoska zupa warzywna z kurczakiem
- Obiad: Pulpety w sosie koperkowym z kaszą gryczaną i modrą kapustą
- Podwieczorek: Jogurtowe ciasto z wiśniami
- Kolacja: Spaghetti napoletana
- Śniadanie: Grahamka z pastą z papryki i fety z cząstkami pomidora
- II Śniadanie: Zupa krem z cieciorki z grzankami
- Obiad: Ryba w panierce z puree pietruszkowym i surówką z czerwonej kapusty
- Podwieczorek: Sałatka z pomarańczowym sosem vinegrett
- Kolacja: Smażony makaron sojowy z kurczakiem
- Śniadanie: Waniliowe pancakes z twarożkiem i musem brzoskwiniowym
- II Śniadanie: Słoneczna zupa fasolkowa
- Obiad: Gulasz wieprzowy z kaszą pęczak i pieczoną brukselką
- Podwieczorek: Proste ciasto z jagodami
- Kolacja: Curry z kalafiora podane z brązowym ryżem
- Śniadanie: Tosty z szynką i serem z ziołowym sosem pomidorowym
- II Śniadanie: Ciasto jogurtowe z malinami
- Obiad: Gyros drobiowy z frytkami z pietruszki, sosem czosnkowym i colesławem
- Podwieczorek: Lassi truskawkowe
- Kolacja: Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sosem koperkowym
- Śniadanie: Gofry z domową nutellą z cieciorki i frużeliną wiśniową
- II Śniadanie: Grochówka
- Obiad: Pierogi meksykańskie z salsą z awokado i pomidora
- Podwieczorek: Śliwki pod owsianą kruszonką
- Kolacja: Placki z cukinii z gulaszem
- Śniadanie: Bułeczka z pastą z pieczonego czosnku i białej fasoli z zielonym ogórkiem
- II Śniadanie: Pudding chia z musem truskawkowym
- Obiad: Szynka w sosie pieczarkowym z komosą ryżową i surówką z ogórka kiszonego
- Podwieczorek: Zupa z fasolki szparagowej z fetą
- Kolacja: Makaron z twarogiem i prażonymi jabłkami